Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Sun, 16 Jun 2013 07:39:30 -0400
From:      Jerry <jerry@seibercom.net>
To:        FreeBSD <freebsd-questions@freebsd.org>
Subject:   Flash failing with videos on "youtube"
Message-ID:  <20130616073930.18d9d758@scorpio>

Next in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
I saw the answer to this a while back, but I cannot find it now.

After working fine for quite a while, this problem has started. When
attempting to play videos on "youtube", I am greeted with a message
that states "Adobe Flash Player is Required for Video Playback? It
then offers me a link to the site; obviously though that link is
useless in FreeBSD. I double checked everything, the ports are all
up-to-date, and I ran "nspluginwrapper", etcetera as specified in
"Chapter 7. Desktop Applications"
<http://www.freebsd.org/doc/en_US.ISO8859-1/books/handbook/desktop-browsers.html>;

Someone else had a similar problem and reported it here awhile ago and
was given the solution. I am running Firefox 21.0 via the ports system
on a FreeBSD-8.3 amd64 system.

-- 
Jerry ♔

Disclaimer: off-list followups get on-list replies or get ignored.
Please do not ignore the Reply-To header.
__________________________________________________________________

In 1900, a father came home from work to find his wife and children at
the supper table.

Today, a father comes home to a note: "Jimmy's at baseball, Cindy's at
gymnastics, I'm at adult-Ed, Pizza in fridge." 



Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?20130616073930.18d9d758>