Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Mon, 6 Feb 1995 11:21:58 -0800 (PST)
From:      "Justin T. Gibbs" <gibbs@estienne.CS.Berkeley.EDU>
To:        cgibbons@mirac.unm.edu
Cc:        questions@FreeBSD.org
Subject:   Re: Feb 2nd snapshot and Adaptec 294x driver
Message-ID:  <199502061921.LAA21955@estienne.cs.berkeley.edu>
In-Reply-To: <m0rbWKh-0001EYC@mirac.unm.edu> from "cgibbons@mirac.unm.edu" at Feb 6, 95 09:30:00 am

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
> 
> 
> well I grabbed the latest snapshop and when booting, no mention is made of my
> Adaptec 2940 PCI card, nor of any of the devices attached to its SCSI bus.  The
> controller card is in itsw factory preset mode, so I've done nothing special to
> it.
> 
> Any ideas why the card is not being recognized by the boot kernel?

Recently, the method used to configure PCI devices was changed.  When the
modification was made to the 294x (aic7870.c) driver, a critical include
was left out, preventing any type of probe from being run on the card.  This
has been fixed in -current.

My kernel source tree has some experimental changes to the aic7xxx driver,
so I'd rather not be the one to give you a -current boot floppy.  Can 
someone else provide one?

-- 
Justin T. Gibbs
==============================================
TCS Instructional Group - Programmer/Analyst 1
  Cory | Po | Danube | Volga | Parker | Torus
==============================================



Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?199502061921.LAA21955>