Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Wed, 07 Jan 2009 16:57:45 -0500
From:      Steve Bertrand <steve@ibctech.ca>
To:        stanb@panix.com, freebsd-questions@freebsd.org
Subject:   Re: PHP setup question
Message-ID:  <49652559.3060804@ibctech.ca>
In-Reply-To: <20090107213007.GA31144@teddy.fas.com>
References:  <20090104045115.GB29868@teddy.fas.com>	<20090104190044.GA17603@the-grills.com>	<20090104203319.GA15823@teddy.fas.com>	<20090104224540.GA18390@the-grills.com>	<20090105215108.GA17430@teddy.fas.com>	<20090106034523.GA25207@the-grills.com>	<20090107022251.GA31012@teddy.fas.com>	<49641B26.3070905@ibctech.ca> <20090107052009.GA3995@teddy.fas.com>	<4964BD4A.4060300@ibctech.ca> <20090107213007.GA31144@teddy.fas.com>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
stan wrote:
> On Wed, Jan 07, 2009 at 09:33:46AM -0500, Steve Bertrand wrote:
>> stan wrote:
>>
>> I'll describe the test setup that I used within a VM to configure things
>> inline. The software does not necessarily match the version number
>> exactly to yours.
>>
> Thanks for puting in all this effort!!

No problem.

> $  ls -l /usr/local/www/ampache/config
> total 24
> -r--r--r--  1 www  www  19352 Jan  5 16:38 ampache.cfg.php.dist
> -r--r--r--  1 www  www    141 Aug 31 02:20 motd.php.dist
> -r--r--r--  1 www  www     96 Aug 31 02:20 registration_agreement.php.dist
> $ 
> 
> Does this look corect?

No.

You did not put the downloaded ampache.cfg.php file in the
ampache/config directory.

Your /usr/local/www/ampache/config should look like this:


testweb# ll /usr/local/www/ampache/config/
total 46
-r--r--r--  2 www  www     14 Aug 31 02:20 .htaccess
-rw-r--r--  1 www  www  19366 Jan  7 09:23 ampache.cfg.php
-r--r--r--  2 www  www  19352 Jan  7 09:19 ampache.cfg.php.dist
-r--r--r--  2 www  www    141 Aug 31 02:20 motd.php.dist
-r--r--r--  2 www  www     96 Aug 31 02:20 registration_agreement.php

Note the ampache.cfg.php file. It is the one that I downloaded during
install to my local workstation. I then uploaded it back to the server,
and put it in the config directory per the documentation.

Cheers,

Steve



Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?49652559.3060804>