Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Thu, 5 Feb 2009 13:40:31 +0000
From:      Anton Shterenlikht <mexas@bristol.ac.uk>
To:        Robert Huff <roberthuff@rcn.com>
Cc:        Anton Shterenlikht <mexas@bristol.ac.uk>, freebsd-questions@freebsd.org
Subject:   Re: xdm doesn't run as daemon
Message-ID:  <20090205134031.GB75866@mech-cluster238.men.bris.ac.uk>
In-Reply-To: <18826.58149.483908.835247@jerusalem.litteratus.org>
References:  <20090205123154.GA75634@mech-cluster238.men.bris.ac.uk> <18826.58149.483908.835247@jerusalem.litteratus.org>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
On Thu, Feb 05, 2009 at 08:01:25AM -0500, Robert Huff wrote:
> 
> Anton Shterenlikht writes:
> 
> >  After upgrades of 23-24 Jan 2009 xdm is not working:
> >  
> >  # xdm
> >  # ps ax|grep xdm
> >  75632  p1  S+     0:00.01 grep xdm
> >  # cat /var/log/xdm.log
> 
> >  Any ideas?
> 
> 	1) May we see /var/log/Xorg.0.log?
> 	2) Does "startx" work?

This is a headless box, I don't run X server on it.
I connect to it via XDMCP and run clients.
So I've neither /var/log/Xorg.0.log nor startx on this box.

It worked fine until the upgrade.

I'm now thoroughtly confused by dbus and hal issues. So in case
it matters I run neither hald nor dbus-daemon on this box.

many thanks
anton

-- 
Anton Shterenlikht
Room 2.6, Queen's Building
Mech Eng Dept
Bristol University
University Walk, Bristol BS8 1TR, UK
Tel: +44 (0)117 928 8233 
Fax: +44 (0)117 929 4423



Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?20090205134031.GB75866>