Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Thu, 19 Mar 2009 10:03:22 +0800
From:      Ruel Luchavez <ruel.freebsd@gmail.com>
To:        Polytropon <freebsd@edvax.de>
Cc:        Wojciech Puchar <wojtek@wojtek.tensor.gdynia.pl>, Johan Hendriks <Johan@double-l.nl>, freebsd-questions@freebsd.org, Adam Vandemore <amvandemore@gmail.com>
Subject:   Re: RAID 1 failure
Message-ID:  <ee9dc2b40903181903y1fbdca0o62326a260c3c9b0a@mail.gmail.com>
In-Reply-To: <20090319024546.44eb2ef5.freebsd@edvax.de>
References:  <ee9dc2b40903172305j729ce6d1k16ffc3a051dcc8a6@mail.gmail.com> <alpine.BSF.2.00.0903180952260.63029@wojtek.tensor.gdynia.pl> <57200BF94E69E54880C9BB1AF714BBCB5DE671@w2003s01.double-l.local> <ee9dc2b40903181821m486d56c9n97d9c5b6cc5b8099@mail.gmail.com> <20090319024546.44eb2ef5.freebsd@edvax.de>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
*well its a typo..sory list...*

On Thu, Mar 19, 2009 at 9:45 AM, Polytropon <freebsd@edvax.de> wrote:

> Maybe it's a typo in the mail, but two things look stange
> to me:
>
> On Thu, 19 Mar 2009 09:21:17 +0800, Ruel Luchavez <ruel.freebsd@gmail.com>
> wrote:
> > BUT when i type a command
> > #mount /dev/mirror/gm0s1a/mt
>
           ^                  ^^
 *  the correct one i issue
   #mount /dev/mirror/gmos1a /mnt*

   *then I get no error anymore, then I follow the remaining steps of "Johan
Hendriks"
   after the machine rebooted..my problem is still there...:(

   Any more idea??*


> > mount:dev/mirror/gm0s1a/mnt:unknown special file or file system
>         ^                 ^^^
> *this is the machine replied to me after my typo*



>
> Is this intended? Or just a typo in the reproduction?
>
>
>
> > I get this error:
> >
> > fstab:/etc/fstab:0: No such file or directory
> > fstab:/etc/fstab:0 No such file or directory
>
> [...]
>
> > when I go to the directory /dev/mirror then issue ls, heres the filename
> > inside the directory
> >
> > gmo
> > gmos1
> > gmos1a
> > gmos1b
> > gmos1c
> > gmos1d
> > gmos1e
> > gmss1f
> >
> > I think there is a miss type (typo) in my part during I followed the HOW
> > TO,in which incase of writing 0 i wrote letter "o"..am I write?
>
> Yes, looks like...
>
>
>
> --
> Polytropon
> From Magdeburg, Germany
> Happy FreeBSD user since 4.0
> Andra moi ennepe, Mousa, ...
>



Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?ee9dc2b40903181903y1fbdca0o62326a260c3c9b0a>