Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Thu, 10 Dec 2009 21:38:04 -0700 (MST)
From:      Warren Block <wblock@wonkity.com>
To:        Glen Barber <glen.j.barber@gmail.com>
Cc:        questions@freebsd.org, mpd <mpd@jesters-court.net>
Subject:   Re: upgraded to 8, no mouse is broken
Message-ID:  <alpine.BSF.2.00.0912102130360.8253@wonkity.com>
In-Reply-To: <4ad871310912101919j6876f01cp3bd24629ca089fc5@mail.gmail.com>
References:  <20091211025508.GA4357@jesters-court.net> <4ad871310912101919j6876f01cp3bd24629ca089fc5@mail.gmail.com>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
On Thu, 10 Dec 2009, Glen Barber wrote:

> On Thu, Dec 10, 2009 at 9:55 PM, mpd <mpd@jesters-court.net> wrote:
>> I just updated my system from 7.2 to 8.0 STABLE. What do I need to do to
>> make my mouse work in X again? This system has an unbroken chain of
>> fbsd since 2.2.6, but I'm about to drop it due to this. This is
>> horrible.
>>
>
> Since you have given no information on what the symptoms are, nor on
> what you have tried, I'll take a long-shot here:
>
> Have a look ate the 20090124/20090123 entries of /usr/ports/UPDATING

That information was current a year ago, but is outdated now.  Please 
see the Handbook section on X11 configuration instead:

http://www.freebsd.org/doc/en_US.ISO8859-1/books/handbook/x-config.html

More specifically, AllowEmptyInput is a source of problems:

http://lists.x.org/archives/xorg-devel/2009-December/003807.html

-Warren Block * Rapid City, South Dakota USA



Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?alpine.BSF.2.00.0912102130360.8253>