Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Thu, 5 Jul 2007 19:22:51 +0545
From:      Tek Bahadur Limbu <teklimbu@wlink.com.np>
To:        freebsd-questions@freebsd.org
Subject:   bge NIC not supporting 1000baseTX
Message-ID:  <20070705192251.3ba0abb3.teklimbu@wlink.com.np>

Next in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

Hi all,

I have a problem with my bge0 (BCM5750A1 NetXtreme) NIC card which is integrated in my Dell 600SC machine.  This machine is running on FreeBSD-6.2 (i386).

For some reasons, the bge0 NIC interface does not seem  to support 1000baseTX settings.

When the NIC card is set at either 10/100 baseTX,  the bge0 interface shows an active state.  However, when I type the following command: 

ifconfig bge0 media 1000baseTX

the status of the bge0 NIC card shows: no carrier

Does that mean that this bge0 NIC card does not support speeds of 1000baseTX or do I have to tweak some kernel or sysctl settings?

Thanking you....


- -- 


With best regards and good wishes,

Yours sincerely,

Tek Bahadur Limbu

(TAG/TDG Group)
Jwl Systems Department

Worldlink Communications Pvt. Ltd.

Jawalakhel, Nepal

http://www.wlink.com.np
-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1.4.2.2 (FreeBSD)

iD8DBQFGjPQvVrOl+eVhOvYRAtEsAKCni1JJ/mBLLOnSroIajz6vO+gwTACdE22N
W2fd6dj7OunY/1r5PaZkLMs=
=HGVA
-----END PGP SIGNATURE-----



Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?20070705192251.3ba0abb3.teklimbu>