Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Wed, 13 Jun 2018 17:32:27 +0000
From:      B J <va6bmj@gmail.com>
To:        Erich Dollansky <freebsd.ed.lists@sumeritec.com>
Cc:        freebsd-questions <freebsd-questions@freebsd.org>
Subject:   Re: Problems Connecting Laptop To Modem
Message-ID:  <CAP7QzkOzK=7u5Vf0FLdiz6f1+Sbhme3RpF9MpYUoAJLqTH15qw@mail.gmail.com>
In-Reply-To: <20180613162137.5cc6794a.freebsd.ed.lists@sumeritec.com>
References:  <CAP7QzkM7QnymxoOz_ZEUebaOMcE+wWmpv7sz6-SzjC0BHG6LCA@mail.gmail.com> <20180613102426.3874c581.freebsd.ed.lists@sumeritec.com> <CAP7QzkM0FdUMwtG3TDtW11T-ZTQ8QC2p6qHWn2BjEjPC8jXG9w@mail.gmail.com> <20180613162137.5cc6794a.freebsd.ed.lists@sumeritec.com>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
<snip>

> doesn't look bad. Where does the IP address (192.168.0.12) come from?
> Fixed?

I believe that's the address of the router/modem that I'm using.

>
> What is
>
> netstat -rn
>
> saying?

<snip>

257/1528/1785 mbufs in use (current/cache/total)
256/760/1016/185606 mbuf clusters in use (current/cache/total/max)
256/756 mbuf+clusters out of packet secondary zone in use (current/cache)
0/56/56/92803 4k (page size) jumbo clusters in use (current/cache/total/max)
0/0/0/27497 9k jumbo clusters in use (current/cache/total/max)
0/0/0/15467 16k jumbo clusters in use (current/cache/total/max)
576K/2126K/2702K bytes allocated to network (current/cache/total)
0/0/0 requests for mbufs denied (mbufs/clusters/mbuf+clusters)
0/0/0 requests for mbufs delayed (mbufs/clusters/mbuf+clusters)
0/0/0 requests for jumbo clusters delayed (4k/9k/16k)
0/0/0 requests for jumbo clusters denied (4k/9k/16k)
0 sendfile syscalls
0 sendfile syscalls completed without I/O request
0 requests for I/O initiated by sendfile
0 pages read by sendfile as part of a request
0 pages were valid at time of a sendfile request
0 pages were requested for read ahead by applications
0 pages were read ahead by sendfile
0 times sendfile encountered an already busy page
0 requests for sfbufs denied
0 requests for sfbufs delayed

I did the same with the tower I'm presently running and I got a
similar response.

BMJ



Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?CAP7QzkOzK=7u5Vf0FLdiz6f1+Sbhme3RpF9MpYUoAJLqTH15qw>