Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Sun, 31 Jul 2011 16:13:14 +0930
From:      Wayne Sierke <ws@au.dyndns.ws>
To:        Michael <mlmichael70@gmail.com>
Cc:        freebsd-questions@freebsd.org
Subject:   Re: Arduino UNO - upload not working
Message-ID:  <1312094594.69299.28.camel@predator-ii.buffyverse>
In-Reply-To: <4E3491BC.5050006@gmail.com>
References:  <4E333BDE.4010705@gmail.com> <1312008961.69299.18.camel@predator-ii.buffyverse> <4E3491BC.5050006@gmail.com>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
On Sun, 2011-07-31 at 00:20 +0100, Michael wrote:
> On 30/07/2011 07:56, Wayne Sierke wrote:
> >
> >   0) The automatic reset for programming generally didn't work for me.
> > However after judicious experimentation I was able to time a manual
> > reset of the board being programmed by waiting for the "Binary sketch
> > size:" message to appear in the Arduino IDE and timing a reset from that
> > (about 2-3 seconds in my case).
> >
> 
> It works, I mean the workaround, it works! Thank you so much. In my case 
> it's a bit less than one second. I still need to test it with more 
> sketches but for now it looks good and gives me hope :)

That's good news. :)

> Could you also tell me what versions of arduino (IDE), uarduno and 
> avrdude you are using? Is it vanilla ports or did you have to apply any 
> extra patches?

All vanilla.

arduino-0022_1
uarduno-1.0
avrdude-5.10

openjdk6-b22_6
rxtx-openjdk6-2.1.7r2_7


Wayne





Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?1312094594.69299.28.camel>