Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Sun, 4 May 2003 18:43:56 -0700
From:      "Max Guernsey" <xam@isomedia.com>
To:        <freebsd-questions@freebsd.org>
Subject:   FreeBSD 5.0, Xwindows, and my Mouse.
Message-ID:  <000001c312a7$ce2bc800$6601a8c0@Wolf>

Next in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
I just installed FreeBSD 5.0 from a CD January 2003.  I have a Microsoft
Intellimouse Explorer 3.0 hooked into the PS/2 port.

When I run Xwindows the mouse pointer just stays in the upper left
corner, although it flickers around the top of the screen when the mouse
is moved, but I can't select anything and I have to push the reset
button to get control of the machine.  There is an Error Window open and
all I can see it the top of the Window with the word error.  I can
alt-tab to the window, but how do you move it so I can read the error?

Does Xwindows have its' own mouse drivers?  I read somewhere where the
installed drivers conflict with Xwindows. (true??)  But if I
/stand/sysinstall and delete the mouse driver I don't get anything in
Xwindows, so it must need /dev/sysmouse.  Correct?

Any ideas on where to look so I can figure out the problem will be
appreciated.

I tried the 4.8 Stable release but I don't think it will work with my
60G HD, the fdisk and create FS install feature didn't work.

I really need help and would like to get this working.

TIA

Max 
xam@isomedia.com

---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.476 / Virus Database: 273 - Release Date: 4/24/2003
 



Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?000001c312a7$ce2bc800$6601a8c0>