Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Sat, 4 Jul 2009 08:17:48 -0700 (PDT)
From:      =?iso-8859-1?Q?Leonardo_M=2E_Ram=E9?= <martinrame@yahoo.com>
To:        freebsd-questions@freebsd.org
Subject:   X Terminals problem
Message-ID:  <414333.33809.qm@web35603.mail.mud.yahoo.com>

Next in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help

In my newly installed 7.2-STABLE, any X Terminal (xterm, xfce's Terminal, e=
term,...) is working in the wrong way, specially while I use vim (v. 7.2.20=
9) in text mode (gvim works ok), it can't scroll, when I try to move the cu=
rsor after the last line on the screen, the status bar shows that the posit=
ion is changing, but the screen doesn't scrolls.=0A=0AAnother issue is if I=
 write a long line in the X terminal, instead of adding a LF at the end and=
 continuing in the next line, it starts at the beginning of the same line.=
=0A=0AMy system's data:=0A=0Auname -a: =0AFreeBSD inspiron.local 7.2-RELEAS=
E FreeBSD 7.2-RELEASE #0: Fri May  1 08:49:13 UTC 2009     root@walker.cse.=
buffalo.edu:/usr/obj/usr/src/sys/GENERIC  i386=0A=0AXorg -version:=0AX.Org =
X Server 1.6.0=0ARelease Date: 2009-2-25=0AX Protocol Version 11, Revision =
0=0ABuild Operating System: FreeBSD 7.2-PRERELEASE i386 =0A=0Aenv:=0ASSH_AG=
ENT_PID=3D1128=0AGLADE_PIXMAP_PATH=3D:=0ATERM=3Dxterm=0ASHELL=3D/bin/bash=
=0AWINDOWID=3D25165828=0AUSER=3Dmartin=0AGLADE_MODULE_PATH=3D:=0ASSH_AUTH_S=
OCK=3D/tmp/ssh-DCZmP4l6vx/agent.1127=0ASESSION_MANAGER=3Dlocal/inspiron.loc=
al:/tmp/.ICE-unix/1136,inet6/inspiron.local:54435,inet/inspiron.local:54631=
=0APAGER=3D/usr/bin/less=0AFTP_PASSIVE_MODE=3DYES=0AMAIL=3D/var/mail/martin=
=0APATH=3D/sbin:/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/usr/games:/usr/local/sbin:/usr/loc=
al/bin:/home/martin/bin=0ABLOCKSIZE=3DK=0APWD=3D/usr/home/martin/doc=0AEDIT=
OR=3D/usr/local/bin/vim=0ASHLVL=3D1=0AHOME=3D/home/martin=0AGTK_PATH=3D:/us=
r/local/lib/gtk-2.0=0ALOGNAME=3Dmartin=0AXDG_DATA_DIRS=3D/usr/share:/usr/lo=
cal/share=0ADBUS_SESSION_BUS_ADDRESS=3Dunix:path=3D/var/tmp/dbus-g7d508SA96=
,guid=3D4488a97081aa02f88f1101ab4a4f700b=0AWINDOWPATH=3D9=0ADISPLAY=3D:0.0=
=0AGLADE_CATALOG_PATH=3D:=0ALIBGLADE_MODULE_PATH=3D:/usr/local/lib/libglade=
/2.0=0ACOLORTERM=3DTerminal=0A_=3D/usr/bin/env=0AOLDPWD=3D/usr/home/martin=
=0A=0A=0ADoes anyone faced the same problems?, any workaround?.=0A=0A Leona=
rdo M. Ram=E9=0Ahttp://leonardorame.blogspot.com=0A=0A=0A=0A      



Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?414333.33809.qm>