Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Sun, 17 Jul 2011 19:07:57 -0400
From:      Fbsd8 <fbsd8@a1poweruser.com>
To:        wayne mitchell <wayne.mitchell.iz@gmail.com>
Cc:        questions@freebsd.org
Subject:   Re: boot/loader splash image
Message-ID:  <4E236B4D.4020006@a1poweruser.com>
In-Reply-To: <CAN_bkffjTXEEfsLePEEm4dD49WZNDrzw1ZzWLiwaiPAV_h=eUw@mail.gmail.com>
References:  <CAN_bkffjTXEEfsLePEEm4dD49WZNDrzw1ZzWLiwaiPAV_h=eUw@mail.gmail.com>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
wayne mitchell wrote:
> hey
> got question/problem for /boot/loader
> 
> system: freeBSD 8.1-RELEASE GENERIC
> 
> trying to get a bitmap onscreen for bootup
> ------------------------------------------------------------
> 
> have read man page for all boot associated stuff (loader.conf...)
> and followed instructions
> using following values in /boot/loader.conf :
> 
> bitmap_load="YES"        # have tried commenting this out also
> vesa_load="YES"
> splash_bmp_load="YES"
> bitmap_name="/boot/splash.bmp"
> 
> the splash.bmp size is about 900x700
> does not work
> am using /boot/loader.rc as preset (includes loader.4th and beastie.4th)
> _______________________________________________
> freebsd-questions@freebsd.org mailing list
> http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
> To unsubscribe, send any mail to "freebsd-questions-unsubscribe@freebsd.org"
> 
> 

Try putting vesa_load="YES" first.



Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?4E236B4D.4020006>