Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Sat, 14 Mar 2009 15:43:53 -0600 (MDT)
From:      Keith Seyffarth <weif@weif.net>
To:        Fbsd1 <fbsd1@a1poweruser.com>
Cc:        freebsd-questions@freebsd.org, sonic2000gr@gmail.com
Subject:   Re: issues in XFCE 4.6
Message-ID:  <20090314214353.54DFEA2786@maxine.cjones.org>
In-Reply-To: <49BB57EF.2060303@a1poweruser.com> (message from Fbsd1 on Sat, 14 Mar 2009 15:08:31 +0800)
References:  <20090313154130.3D96EA26DB@maxine.cjones.org>	<49BA87D5.3080000@gmail.com>	<20090313204825.E64BCA2718@maxine.cjones.org>	<49BACEF0.8070905@gmail.com>	<20090313223308.3B98CA2723@maxine.cjones.org>	<49BAE3C0.9090000@gmail.com> <20090314043421.12C61A24F7@maxine.cjones.org> <49BB4762.7020405@a1poweruser.com> <20090314064658.1F188A25F3@maxine.cjones.org> <49BB57EF.2060303@a1poweruser.com>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help

> As i said the packages worked for me. Blow away the xfce and xorg ports 
> and do the xorg mega package and the xfce mega package. if that fails 
> then bkup your user data and install a clean virgin version of 7.1 and 
> the xorg and xfce packages.

It looks like this was a step in the WRONG direction. Having removed
XORG, it won't install. It appears that xorg requires xorg-drivers
(understandable), and xorg-drivers requires xf86-video-via (OK), and
xf86-video-via requires a PCI Video Card to be installed.

make clean install -k in x11-drivers/xorg-drivers will make
xorg-drivers install, but make clean install -k in x11/xorg won't
install because xf86-video-via is ignored.

Anyone have another suggestion? At this point, I need to get X
installed so I can even consider a window manager.

Keith S.



Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?20090314214353.54DFEA2786>