Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Sat, 7 Feb 2009 17:51:01 +0000
From:      Bruce Cran <bruce@cran.org.uk>
To:        Len Conrad <LConrad@Go2France.com>
Cc:        freebsd-questions@freebsd.org
Subject:   Re: RTL8201 not explicitly  in 7.1 / 2nd POSTING
Message-ID:  <20090207175101.23e4bc65@tau.draftnet>
In-Reply-To: <200902071755203.SM07868@TX2.Go2France.com>
References:  <200902071755203.SM07868@TX2.Go2France.com>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
On Sat, 07 Feb 2009 11:08:51 -0600
Len Conrad <LConrad@Go2France.com> wrote:

> 
> A client wants to buy some TigerDirect/VisionMan 1U's with this mobo:
> 
> http://www.biostar-usa.com/mbdetails.asp?model=P4M900%20MICRO%20775
> 
> RTL8201 PHY Ethernet
> 
> http://www.freebsd.org/releases/7.1R/hardware.html
> 
> ... shows only RTL81xx
> 
> has anybody got RTL8201 working with FreeBSD 7.1?

I've got a laptop which has a NIC which uses the RTL8201L PHY:

re0: <RealTek 8101E/8102E/8102EL PCIe 10/100baseTX> port 0x2000-0x20ff
mem 0xd10 10000-0xd1010fff,0xd1000000-0xd100ffff irq 19 at device 0.0
on pci10 re0: Chip rev. 0x24800000
re0: MAC rev. 0x00000000
miibus0: <MII bus> on re0
rlphy0: <RTL8201L 10/100 media interface> PHY 1 on miibus0
rlphy0:  10baseT, 10baseT-FDX, 100baseTX, 100baseTX-FDX, auto
re0: Ethernet address: 00:11:22:33:44:55
re0: [FILTER]

It's now running 8-CURRENT but it used to run 7.1.

-- 
Bruce Cran



Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?20090207175101.23e4bc65>