Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Sat, 23 Dec 2006 03:02:20 -0600 (CST)
From:      Lars Eighner <luvbeastie@larseighner.com>
To:        he ccjj <heccjj1@gmail.com>
Cc:        questions@freebsd.org
Subject:   Re: Fwd: CUPS not working on FreeBSD 6.2-BETA
Message-ID:  <20061223025802.P63909@tbbqjvyy.6qbyyneqvnyhc.pbz>
In-Reply-To: <6f9d8a50612222322i12021542sab5ef113434478c3@mail.gmail.com>
References:  <200611282300.52594.tinoengel@t-online.de> <6f9d8a50612220118g4554a4b4j9f86e7ed71a8f50b@mail.gmail.com> <458C2537.5000109@arcor.de> <6f9d8a50612221935t26328e69ic32f5f1114730034@mail.gmail.com> <6f9d8a50612222322i12021542sab5ef113434478c3@mail.gmail.com>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
On Sat, 23 Dec 2006, he ccjj wrote:

> On 12/23/06, Axel Burwitz <axel.burwitz@arcor.de> wrote:
>> in FreeBSD 6.2 - RC1 it works fine here.
>> 
>> Sure cupsd is running? Can you administrate CUPS server with
>> http://localhost:631 ?
>
> Yes,I can connect through http://localhost:631, but when I add
> printer, I can not find the device of my HP 5100 printer, I have
> installed foomatic-db-hpijs and hpijs.

Did you move /usr/local/bin to be before /usr/bin in the paths
of users who print?  Check the path with set because sometimes 
a system wide configuration fo a login shell may have been reset by a user's
dot file.


-- 
Lars Eighner
http://www.larseighner.com/index.html
8800 N IH35 APT 1191 AUSTIN TX 78753-5266




Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?20061223025802.P63909>