Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Sun, 25 Jan 2004 22:32:27 -0800
From:      chip <chip@wiegand.org>
To:        peter lageotakes <plageotakes@yahoo.com>
Cc:        questions@freebsd.org
Subject:   Re: open office install fails after two days of installing
Message-ID:  <4014B47B.1030505@wiegand.org>
In-Reply-To: <20040125221404.92874.qmail@web14608.mail.yahoo.com>
References:  <20040125221404.92874.qmail@web14608.mail.yahoo.com>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
Okay, I downloaded and installed the .tbz file, moved it to /usr/local 
and ran pkg_add. It finished, and the instructions on the screen say to 
just run openoffice on the command line and answer a few questions. When 
I run the command I get command not found, as user and as root. What did 
I do wrong?
--
Chip

peter lageotakes wrote:
> --- chip <chip@wiegand.org> wrote:
> 
>>I am trying to install OpenOffice on a PII-350 and
>>it has been running 
>>make install clean for two days now. It just failed
>>with this messages -
>>
>>
>>In file included from 
>>
> 
> /usr/ports/editors/openoffice-1.1/work/oo_1.1_src/sch/source/ui/docshell/docshell.cxx:138:
> 
>>../../../inc/schview.hxx:110: syntax error before
>>`*' token
>>../../../inc/schview.hxx:128: syntax error before
>>`*' token
>>../../../inc/schview.hxx:192: syntax error before
>>`*' token
>>../../../inc/schview.hxx:195: syntax error before
>>`(' token
>>../../../inc/schview.hxx:196: vitual outside class
>>declaration
>>../../../inc/schview.hxx:198: non-member function
>>`window* GetWindow()' 
>>cannot have `const' method qualifier
>>../../../inc/schview.hxx:200: vitual outside class
>>declaration
>>../../../inc/schview.hxx:201: syntax error before
>>'}' token
>>../../../inc/schview.hxx:62:1 unterminated #ifndef
>>dmake: error code 1, while making
>>'../../../unxfbsd.pro/slo/docshell.obj'
>>---* TG_SLO.MK *---
>>
>>ERROR: error 65280 occured while making 
>>
> 
> /usr/ports/editors/openoffice-1.1/work/oo_1.1_src/sch/source/ui/docshell
> 
>>dmake: error code 1, while making 'build_all'
>>---* TG_SLO.MK *---
>>*** Error code 255
>>Stop in /usr/ports/editors/openoffice-1.1.
>>
>>I hope there is a fix for this, crap two days of
>>waiting for this to 
>>finish installing, what a drag. :(
>>
>>--
>>Chip
>>
>>_______________________________________________
>>freebsd-questions@freebsd.org mailing list
>>
> 
> http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
> 
>>To unsubscribe, send any mail to
> 
> "freebsd-questions-unsubscribe@freebsd.org"
> 
> Binary package is availabe at:
> http://projects.imp.ch/openoffice/
> 
> 
> 
> =====
> ESCape with VI. Cheese A La mode.
> 
> __________________________________
> Do you Yahoo!?
> Yahoo! SiteBuilder - Free web site building tool. Try it!
> http://webhosting.yahoo.com/ps/sb/
> _______________________________________________
> freebsd-questions@freebsd.org mailing list
> http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
> To unsubscribe, send any mail to "freebsd-questions-unsubscribe@freebsd.org"
> 
> .
> 



Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?4014B47B.1030505>