Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Wed, 10 Jun 2015 17:23:04 +0100
From:      Paul Macdonald <paul@ifdnrg.com>
To:        freebsd-questions@freebsd.org
Subject:   Re: r220's with serial
Message-ID:  <55786468.80408@ifdnrg.com>
In-Reply-To: <557751B9.3080706@ifdnrg.com>
References:  <55773D18.3060804@ifdnrg.com> <55774063.4050306@ifdnrg.com> <55774A1A.6030600@ifdnrg.com> <557751B9.3080706@ifdnrg.com>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help


On 09/06/2015 21:51, Paul Macdonald wrote:
>
> On 09/06/2015 21:18, Paul Macdonald wrote:
>>
>> uart0 not seen in dmesg which i think is def related:
>>
>
> Is the issue is a lack of a an appropriate serial driver in 10.1 for 
> dell r220's?
>
> (serial is fine till OS boot and login should be shown)
>
>

centOS find's ttyS0 and ttyS1 fine on this box (dell r220)

Under FreeBSD 10-1 uart0 is not found (dmesg or under /dev)

uart1 is found as per:

Jun 10 12:25:14 asd kernel: uart1: <16550 or compatible> port 
0x2f8-0x2ff irq 3 on acpi0

Paul.




-- 
-------------------------
Paul Macdonald
IFDNRG Ltd
Web and video hosting
-------------------------
t: 0131 5548070
m: 07970339546
e: paul@ifdnrg.com
w: http://www.ifdnrg.com
-------------------------
IFDNRG
40 Maritime Street
Edinburgh
EH6 6SA
----------------------------------------------------
High Specification Dedicated Servers from £100.00pm
----------------------------------------------------




Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?55786468.80408>