Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Wed, 03 May 1995 10:43:25 -0700
From:      "Justin T. Gibbs" <gibbs@estienne.CS.Berkeley.EDU>
To:        Alex Tang <altitude@umich.edu>
Cc:        freebsd-questions@FreeBSD.org
Subject:   Re: 3c509 question. 
Message-ID:  <199505031743.KAA21949@estienne.cs.berkeley.edu>
In-Reply-To: Your message of "Wed, 03 May 1995 12:14:28 EDT." <199505031614.MAA25155@petrified.cic.net> 

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
>Hi folks.  This may be a faq, but i didn't find in it the faq. :)
>
>After venturing away from the 386/Net/FreeBSD scene for a while (i ran
>386bsd-0.1 and NetBSD-0.8 when they first came out....Yoweee) I've 
>got FreeBSD-2.0RELEASE running on my machine.  I just got the bindist
>installed, and it boots fine.  The problem is that i can't get the
>ethernet interface (a 3c509, ep0) to come up.  The 3c509 i've got is a
>combo card (BNC, AUI, and TP connectors).  I'm using the TP interface.  It
>
>Is there some flag i need to pass to ifconfig to make it use the TP
>interface?  if so, what's the syntax? 

Yes, "link2".  You should add it to the end of the ifconfig line in 
/etc/hostname.ep0.

>Thanx for any help!  
>
>...alex...

--
Justin T. Gibbs
==============================================
TCS Instructional Group - Programmer/Analyst 1
  Cory | Po | Danube | Volga | Parker | Torus
==============================================



Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?199505031743.KAA21949>