Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Thu, 22 Feb 2007 03:26:47 -0300
From:      Sergio Lenzi <lenzi@k1.com.br>
To:        freebsd-questions@freebsd.org
Subject:   gnome art exec error
Message-ID:  <1172125607.12483.10.camel@localhost>

Next in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
hello.. I have a problem with
gnome-art on gnome 2.16.3  in my computers
it does not runs, gives exec error.....

FreeBSD 6.1, Ruby-1.8.5, Ruby-gnome2 0.16.0

an installed ruby-libglade, and test programs runs ok...


error message:

/usr/local/lib/ruby/site_ruby/1.8/libglade2.rb:105:in
`guard_source_from_gc': undefined method `signal_connect' for
nil:NilClass (NoMethodError)
        from /usr/local/lib/ruby/site_ruby/1.8/libglade2.rb:98:in
`guard_sources_from_gc'
        from /usr/local/lib/ruby/site_ruby/1.8/libglade2.rb:97:in `each'
        from /usr/local/lib/ruby/site_ruby/1.8/libglade2.rb:97:in
`guard_sources_from_gc'

from /usr/local/lib/ruby/site_ruby/1.8/gnome-art/ui/main_window.rb:602:in `initialize'

from /usr/local/lib/ruby/site_ruby/1.8/gnome-art/ui/main_window.rb:602:in `new'

from /usr/local/lib/ruby/site_ruby/1.8/gnome-art/ui/main_window.rb:602:in `init_glade'

from /usr/local/lib/ruby/site_ruby/1.8/gnome-art/ui/main_window.rb:767:in `initialize'

from /usr/local/lib/ruby/site_ruby/1.8/gnome-art/gnome_art.rb:130:in
`new'

from /usr/local/lib/ruby/site_ruby/1.8/gnome-art/gnome_art.rb:130:in
`main'
        from /usr/local/bin/gnome-art:25


Any help???   please????
seems that libglade is trying to defide a signal for nil (null).


Thanks for any help,
Sergio



Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?1172125607.12483.10.camel>