Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Sat, 18 Nov 2006 13:07:38 -0600
From:      Eric Schuele <e.schuele@computer.org>
To:        Lowell Gilbert <freebsd-questions-local@be-well.ilk.org>
Cc:        freebsd-hubs@freebsd.org, FreeBSD Questions <freebsd-questions@freebsd.org>
Subject:   Re: cvsup problems....
Message-ID:  <455F59FA.3020201@computer.org>
In-Reply-To: <44k61s3bbo.fsf@be-well.ilk.org>
References:  <455F17F5.2000403@computer.org> <44k61s3bbo.fsf@be-well.ilk.org>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
On 11/18/06 11:37, Lowell Gilbert wrote:
> Eric Schuele <e.schuele@computer.org> writes:
> 
>> I usually use cvsup5.us.freebsd.org.  but it has not given me any new
>> bits for several days now.  And if I use ANY other server what usually
>> takes five minutes, takes 30-minutes to an hour (or they just
>> hang). Which is terribly annoying.
>>
>> I've tried picking other servers by hand, and I've tried the
>> fastest_cvsup script.  Doesn't seem to matter which I pick.  They all
>> seem to be slow except cvsup5... and cvsup5 does not give me anything
>> anymore.  No source, no ports, no docs.
> 
> cvsup5.us.freebsd.org does seem to have stopped updating.  I've
> cc'd the "hubs" mailing list in case this was not known.
> 
>> I have not changed anything on my end.  Is there something going on
>> that I am not aware of that is affecting the servers, or my ability to
>> interact with them?  Is it related to the release, the move, anything?
> 
> I tried cvsup3.us.freebsd.org (the example you showed in your
> supfile), and it seemed fine; not just fast, but fully in synch
> with my usual cvsup host (although it was busy enough that I had
> to try for a while before I got in).  So whatever is going on does
> seem to be local to you.
> 

I don't know what it could be.

-----------------------------------------------------------------------
Finding fastest server...
-----------------------------------------------------------------------
  -=(oooooooooooooooooo)=(cvsup18.us.freebsd.org)=- 


cvsup13.us.freebsd.org

-----------------------------------------------------------------------
Grabbing source, docs, and ports... (all RELENG_6 cvsup13.us.freebsd.org)
-----------------------------------------------------------------------
Parsing supfile "/root/maint/update/supfiles/supfile"
Connecting to cvsup13.us.freebsd.org
Connected to cvsup13.us.freebsd.org
Server software version: SNAP_16_1h
Negotiating file attribute support
Exchanging collection information
Establishing multiplexed-mode data connection
Running
Updating collection src-all/cvs

I've been stuck here for 45 minutes or so.  If I leave it long enough it 
will sometimes break loose and do something.

Any ideas?  Anything I can look into?

Thanks.

> Try increasing the verbosity of cvsup; it may be able to tell you
> what its problem is.
> _______________________________________________
> freebsd-questions@freebsd.org mailing list
> http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
> To unsubscribe, send any mail to "freebsd-questions-unsubscribe@freebsd.org"
> 


-- 
Regards,
Eric



Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?455F59FA.3020201>