Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Mon, 6 Jul 2009 17:56:20 +0200
From:      Atheer Elobadi <atheer.elobadi@gmail.com>
To:        "Paul B. Mahol" <onemda@gmail.com>
Cc:        freebsd-questions@freebsd.org
Subject:   Re: can't get atheros ar2413 to connect under freebsd 7.2
Message-ID:  <9a537e0c0907060856n692285c6q3a0c4358d8a448b8@mail.gmail.com>
In-Reply-To: <3a142e750907051558g11a0c289g60a82e9a93adfd2f@mail.gmail.com>
References:  <9a537e0c0907031944h66e783fdsfccc832aa9e4fa80@mail.gmail.com> <4ad871310907050624o4467dbf0n756c8c6b99b9d3eb@mail.gmail.com> <9a537e0c0907050751p505a66ack42f95b247eb9e6c1@mail.gmail.com> <9a537e0c0907051027u59d8949cw7f4abffca76d9c51@mail.gmail.com> <9a537e0c0907051338o5c551489kcffee9d59f60e83c@mail.gmail.com> <3a142e750907051417m65162841sa2eae53e53fbfc3f@mail.gmail.com> <9a537e0c0907051425x172494dfo4b9b57346671498a@mail.gmail.com> <3a142e750907051558g11a0c289g60a82e9a93adfd2f@mail.gmail.com>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
i run 'wpa_supplicant -ddq -i ath0 -c /etc/wpa_supplicant.conf':

Initializing interface 'ath0' conf '/etc/wpa_supplicant.conf' driver
'default' ctrl_interface 'N/A' bridge 'N/A'
Configuration file '/etc/wpa_supplicant.conf' -> '/etc/wpa_supplicant.conf'
Reading configuration file '/etc/wpa_supplicant.conf'
Priority group 0
   id=0 ssid='ALEX'
Initializing interface (2) 'ath0'
EAPOL: SUPP_PAE entering state DISCONNECTED
EAPOL: KEY_RX entering state NO_KEY_RECEIVE
EAPOL: SUPP_BE entering state INITIALIZE
EAP: EAP entering state DISABLED
EAPOL: External notification - portEnabled=0
EAPOL: External notification - portValid=0
Own MAC address: 00:19:7d:be:8c:65
wpa_driver_bsd_set_wpa: enabled=1
wpa_driver_bsd_set_wpa_internal: wpa=3 privacy=1
wpa_driver_bsd_del_key: keyidx=0
wpa_driver_bsd_del_key: keyidx=1
wpa_driver_bsd_del_key: keyidx=2
wpa_driver_bsd_del_key: keyidx=3
wpa_driver_bsd_set_countermeasures: enabled=0
wpa_driver_bsd_set_drop_unencrypted: enabled=1
Setting scan request: 0 sec 100000 usec
Added interface ath0
State: DISCONNECTED -> SCANNING
Starting AP scan (broadcast SSID)
Trying to get current scan results first without requesting a new scan to
speed up initial association
Received 0 bytes of scan results (0 BSSes)
Scan results: 0
Selecting BSS from priority group 0
Try to find WPA-enabled AP
Try to find non-WPA AP
No suitable AP found.
Setting scan request: 0 sec 0 usec
Starting AP scan (broadcast SSID)
Received 0 bytes of scan results (0 BSSes)
Scan results: 0
Selecting BSS from priority group 0
Try to find WPA-enabled AP
Try to find non-WPA AP
No suitable AP found.
Setting scan request: 5 sec 0 usec
Starting AP scan (broadcast SSID)

and it keeps on like that..

On Mon, Jul 6, 2009 at 12:58 AM, Paul B. Mahol <onemda@gmail.com> wrote:

> On 7/5/09, Atheer Elobadi <atheer.elobadi@gmail.com> wrote:
> > what data should i provide.. i'm sorry... but i'm new at this
>
> Run wpa_supplicant with debug flags ...
> Try with wlandebug(8) if it is not PBKAC.
>
> --
> Paul
>



Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?9a537e0c0907060856n692285c6q3a0c4358d8a448b8>