Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Mon, 9 Feb 2009 13:46:24 +0000
From:      Anton Shterenlikht <mexas@bristol.ac.uk>
To:        raggen@raggens.net
Cc:        Anton Shterenlikht <mexas@bristol.ac.uk>, freebsd-questions@freebsd.org
Subject:   Re: xdm doesn't run as daemon
Message-ID:  <20090209134624.GA82942@mech-cluster238.men.bris.ac.uk>
In-Reply-To: <498C9FFB.3040500@telia.com>
References:  <20090205123154.GA75634@mech-cluster238.men.bris.ac.uk> <498C9FFB.3040500@telia.com>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
On Fri, Feb 06, 2009 at 09:39:23PM +0100, Roger Olofsson wrote:
> 
> 
> Anton Shterenlikht skrev:
> > After upgrades of 23-24 Jan 2009 xdm is not working:
> > 
> > # xdm
> > # ps ax|grep xdm
> > 75632  p1  S+     0:00.01 grep xdm
> > # cat /var/log/xdm.log
> > #
> > 
> > So no xdm daemon.
> > 
> > My system: FreeBSD 6.4-STABLE alpha, xdm-1.1.8_1.
> > 
> > Any ideas?
> 
> Hi Anton,
> 
> Tried detaching it?
> 
> xdm &

It terminates straight away

# xdm &
[1] 82938
#
[1]    Done                          xdm
#

with empty /var/log/xdm.log

Perhaps I should check which libraries xdm is built with and
try to rebuild those? But I think I've done this already.

thanks anyway
anton

-- 
Anton Shterenlikht
Room 2.6, Queen's Building
Mech Eng Dept
Bristol University
University Walk, Bristol BS8 1TR, UK
Tel: +44 (0)117 928 8233 
Fax: +44 (0)117 929 4423



Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?20090209134624.GA82942>