Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Thu, 4 May 1995 18:53:33 -0400 (EDT)
From:      Stephen Mattin <stephen@devo.delphi.com>
To:        Pat_Barron@transarc.com
Cc:        questions@FreeBSD.org
Subject:   Re: Audio driver - please enlighten me ....
Message-ID:  <Pine.3.89.9505041854.F10718-0100000@devo.delphi.com>
In-Reply-To: <4jeG2oqSMV1b0KStYU@transarc.com>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
As I mentioned in my long tale of woe regarding VAT,
all the versions I have tried with the SB16 show the
same behavior described below.

Stephen A. Mattin
Delphi Internet Services Corporation
1030 Massachusetts Avenue
Cambridge, MA 02138

stephen@delphi.com

On Thu, 4 May 1995 Pat_Barron@transarc.com wrote:

> I'm trying to get a regular old SoundBlaster (8-bit) card to be
> /dev/audio in my 486DX/33 machine.  It's at the standard place -
> ioaddr 220, irq 7, drq 1.  I have "controller snd0" and "device sb0"
> configured.  My machine's parallel port also uses irq 7, but I have it
> disabled in the configuration.
> 
> When I try to push an 8-bit u-law file out /dev/audio, I hear the
> first little bit (like .25 to .5 second) of the sound file, and then
> it hangs.  Hitting ^C stops it.  Trying it again results in another
> hang, at exactly the same place in the sound file.
> 
> I'm running -current, if that matters.
> 
> What do I have to do to make this work?  Any hints from the sound card
> experts?
> 
> --Pat.
> 



Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?Pine.3.89.9505041854.F10718-0100000>