Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Mon, 21 Mar 2016 10:27:33 -0453.75
From:      "William A. Mahaffey III" <wam@hiwaay.net>
To:        FreeBSD Questions !!!! <freebsd-questions@freebsd.org>
Subject:   Re: Problems w/ mgdiff across my LAN
Message-ID:  <56F0119B.4010407@hiwaay.net>
In-Reply-To: <56ED64B9.2000300@hiwaay.net>
References:  <56ED64B9.2000300@hiwaay.net>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
On 03/19/16 09:44, William A. Mahaffey III wrote:
>
>
> I am trying to use mgdiff (from ports) to look for differences between 
> 2 ASCII files (ANSI C, actually). I am logged into the box where the 
> files reside from this box, running FreeBSD 9.3R, patched up:
>
> [wam@kabini1, ~, 9:40:46am] 488 % uname -a
> FreeBSD kabini1.local 9.3-RELEASE-p33 FreeBSD 9.3-RELEASE-p33 #0: Wed 
> Jan 13 17:55:39 UTC 2016 
> root@amd64-builder.daemonology.net:/usr/obj/usr/src/sys/GENERIC amd64
> [wam@kabini1, ~, 9:40:47am] 488 %
>
> On the other box (also FBSD 9.3R, I get:
>
> [wam@devbox, Vector, 9:36:54am] 734 % xdiff main.c  Main.c
> Error: Can't open display: localhost:11.0
> [wam@devbox, Vector, 9:37:04am] 735 % which xdiff
> xdiff:   aliased to mgdiff -args -wB
> [wam@devbox, Vector, 9:37:17am] 736 % uname -a
> FreeBSD devbox 9.3-RELEASE-p33 FreeBSD 9.3-RELEASE-p33 #0: Wed Jan 13 
> 17:55:39 UTC 2016 
> root@amd64-builder.daemonology.net:/usr/obj/usr/src/sys/GENERIC amd64
> [wam@devbox, Vector, 9:37:27am] 737 %
>
> I ssh-ed into the other box (devbox) from this box (kabini1) under 
> tcsh in an rxvt shell. I have been having variations of this problem 
> for a while, but worked around it by cd-ing to the remote dir from 
> this box & then mgdiff-ing. I can do that here as well, but that is 
> clumsy & I suspect that there is a simple bit of pilot error causing 
> this issue, which I would like to fix :-). Any clues appreciated. TIA 
> & have a good one.
>
>


*C'mon* !!!! Someone throw me a bone here :-) !!!! I have googled & 
implemented most of the stuff I found there ('AllowTcpForwarding yes' & 
'PermitTunnel yes' in my sshd_config file on the remote box (devbox), 
localhost def'ns in my /etc/hosts file, a few others) , still nogo. 
*Any* help appreciated ....


-- 

	William A. Mahaffey III

  ----------------------------------------------------------------------

	"The M1 Garand is without doubt the finest implement of war
	 ever devised by man."
                            -- Gen. George S. Patton Jr.




Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?56F0119B.4010407>