Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Mon, 16 Mar 2009 07:55:30 -0500
From:      Troy <troy@twisted.net>
To:        RW <rwmaillists@googlemail.com>
Cc:        freebsd-questions@freebsd.org
Subject:   Re: cvsup TreeList failed connection timed out
Message-ID:  <20090316125530.GA15246@twisted.net>
In-Reply-To: <20090316052204.46ad00c8@gumby.homeunix.com>
References:  <20090316033249.GA68927@twisted.net> <20090316052204.46ad00c8@gumby.homeunix.com>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
On Mon, Mar 16, 2009 at 05:22:04AM +0000, RW wrote:
> On Sun, 15 Mar 2009 22:32:49 -0500
> Troy <troy@twisted.net> wrote:
> 
> > I'm having a problem with cvsup and it just started happening. I have
> > other servers on the same LAN that are having no problem connecting
> > to the very same servers.  I found other people that had this problem
> > by searching but nothing gave a definitive answer on how to solve
> > this.  I tried to rebuild cvsup from source again and it build just
> > fine but the problem still exists.  
> 
> Since you don't mention that you are running an old release, have you
> tried switching to csup in the base system?

I am on RELENG_7.  I just rebuilt the world on the machine when this
problem started. I should have mentioned that. I also rebuilt the world on
a second server sitting right next to this one and it has no problem with
CVSUP.  There has to be a cause for why this cvsup is failing or a file
that can be deleted and rebuilt or some other troubleshooting to this
problem.  Anyone have ideas?





Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?20090316125530.GA15246>