Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Wed, 19 May 1999 15:28:42 -0700 (PDT)
From:      Doug White <dwhite@resnet.uoregon.edu>
To:        Chris Singer <csinger@workfire.com>
Cc:        freebsd-questions@FreeBSD.ORG
Subject:   Re: can't seem to get the CD ROM mounted.
Message-ID:  <Pine.BSF.4.03.9905191528210.9085-100000@resnet.uoregon.edu>
In-Reply-To: <000201bea15a$899ed910$0ea78e8b@maverick.workfire.com>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
On Tue, 18 May 1999, Chris Singer wrote:

> I have been having trouble with my version of FreeBSD 3.0, I can't seem to
> mount the CD ROM drive.   I first tried using "mount_cd9600 /dev/wcd0c
> /mnt/cdrom" where wcd0c is the name of the cdrom device (this example is
> assuming the cd is the master device on the secondary chain) and /mnt/cdrom
> is the mount point you want to mount the cd at.  The closest I have come to
> mounting the CDROM was using "mount /dev/wcd0c /cdrom" and I recieved the
> following message:
> 
> mount: Input/Output Error
> 
> I did notice that the CDROM spun the disk once before comming up with this
> error. I have checked the /etc/fstab file to make sure the entry for the
> CDROM is there.   Does anyone have any ideas on how to solve this problem?

Get a better CDROM.  Your IDE CDROM is not responding correctly.

Also check your IDE connections.

Doug White                               
Internet:  dwhite@resnet.uoregon.edu    | FreeBSD: The Power to Serve
http://gladstone.uoregon.edu/~dwhite    | www.freebsd.org



To Unsubscribe: send mail to majordomo@FreeBSD.org
with "unsubscribe freebsd-questions" in the body of the message




Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?Pine.BSF.4.03.9905191528210.9085-100000>