Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Thu, 21 Apr 2011 08:36:33 -0600 (MDT)
From:      Warren Block <wblock@wonkity.com>
To:        =?ISO-8859-2?Q?Yavuz_Ma=BAlak?= <yavuz.maslak@netiletisim.net>
Cc:        freebsd-questions@freebsd.org
Subject:   Re: boot problem
Message-ID:  <alpine.BSF.2.00.1104210835090.37187@wonkity.com>
In-Reply-To: <88EF986AC4344D81BE5E143065BECEC2@desktop2002>
References:  <88EF986AC4344D81BE5E143065BECEC2@desktop2002>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
  This message is in MIME format.  The first part should be readable text,
  while the remaining parts are likely unreadable without MIME-aware tools.

---902635197-929663948-1303396593=:37187
Content-Type: TEXT/PLAIN; charset=iso-8859-9; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8BIT

On Thu, 21 Apr 2011, Yavuz Maşlak wrote:

> I have a freebsd7 box.  I also have another PC . I removed the disk from
> freebsd installed machine and fixed it to the another PC.

How is it connected?  USB?

> It Works but there is a problem.
> While opening the server it waits at boot
>
> FreeBSD/i386 boot:
> Default:0:ad(0,a)/boot/loader
> Boot:
>
> If I press enter, the server opens and it Works.
>
> How can I get rid off this ?

Adding kern.cam.boot_delay=10000 to /boot/loader.conf helps with some 
USB drives.
---902635197-929663948-1303396593=:37187--



Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?alpine.BSF.2.00.1104210835090.37187>