Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Fri, 23 Jan 2009 17:56:45 +0300
From:      Odhiambo Washington <odhiambo@gmail.com>
To:        "Jack L. Stone" <jacks@sage-american.com>
Cc:        freebsd-questions@freebsd.org
Subject:   Re: Registry corrupt?
Message-ID:  <991123400901230656r1dab6e11t4db4aa7eab8d100c@mail.gmail.com>
In-Reply-To: <3.0.1.32.20090123081931.00ed6460@sage-american.com>
References:  <3.0.1.32.20090123081931.00ed6460@sage-american.com>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
On Fri, Jan 23, 2009 at 5:19 PM, Jack L. Stone <jacks@sage-american.com>wrote:

> During an upgrade from fbsd-6.3 --> fbsd-7.0, something strange happened.
> Some of the programs will not run after rehash or even when given the
> precise path to the program. System doesn't "see" several but not all
> programs. I've upgraded several servers (using source files -- cvsup)
> withoug any such problem. It's just this one machine.
>
> I've suspected the registry is not updating, but really don't know as I've
> never encountered this issue before in all the years using FBSD.
>
> Any ideas?
>

You'll most likey have to reinstall all ports!
portupgrade -a


-- 
Best regards,
Odhiambo WASHINGTON,
Nairobi,KE
+254733744121/+254722743223
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
"The only time a woman really succeeds in changing a man is when he is a
baby."
                             - Natalie Wood



Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?991123400901230656r1dab6e11t4db4aa7eab8d100c>