Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Tue, 7 Aug 2007 00:21:12 -0400
From:      "Philip M. Gollucci" <philip@riderway.com>
To:        Novembre <novembre@gmail.com>
Cc:        "freebsd-questions@freebsd.org" <freebsd-questions@freebsd.org>
Subject:   Re: NTFS-3G not mounting the partition during boot
Message-ID:  <46B7F338.30304@riderway.com>
In-Reply-To: <3b47caa90708061959v42c02e3fy8e97137cd2a30504@mail.gmail.com>
References:  <3b47caa90708061959v42c02e3fy8e97137cd2a30504@mail.gmail.com>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
Novembre wrote:
> rcvar=`set_rcvar`
That should be
rcvar=${name}_enable

Because of this, your script did not run because the rc system didn't 
detect it correctly.

Try setting
rc_debug="YES"
and/or
rc_info="YES"
in /etc/rc.conf

to see more of whats happening.

 > command="ntfs-3g /dev/ad0s1 /mnt/windows && ntfs-3g /dev/ad0s1
 > /mnt/windows -o locale=en_US.UTF-8"
Also $command is special, you should use another variable
$command_args (which is also special) for the arguments/options.

Of course, you can circument these if you know what you are doing.

When in doubt, look at other rc scripts like apache22's or others that 
might seem like they would do a lot.

Finally, in /etc/rc.subr is _very_


-- 
------------------------------------------------------------------------
Philip M. Gollucci (philip@riderway.com) 323.219.4708
Senior System Admin - Riderway, Inc. http://riderway.com
1024D/EC88A0BF 0DE5 C55C 6BF3 B235 2DAB  B89E 1324 9B4F EC88 A0BF

Work like you don't need the money,
love like you'll never get hurt,
and dance like nobody's watching.



Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?46B7F338.30304>