Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Mon, 5 Jan 2009 16:51:08 -0500
From:      stan <stanb@panix.com>
To:        freebsd-questions@freebsd.org
Subject:   Re: PHP setup question
Message-ID:  <20090105215108.GA17430@teddy.fas.com>
In-Reply-To: <20090104224540.GA18390@the-grills.com>
References:  <20090104031501.GA28244@teddy.fas.com> <20090104033518.GA13260@the-grills.com> <20090104035556.GB28994@teddy.fas.com> <20090104040943.GB13260@the-grills.com> <20090104042402.GA29640@teddy.fas.com> <20090104044236.GC13260@the-grills.com> <20090104045115.GB29868@teddy.fas.com> <20090104190044.GA17603@the-grills.com> <20090104203319.GA15823@teddy.fas.com> <20090104224540.GA18390@the-grills.com>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
On Sun, Jan 04, 2009 at 04:45:41PM -0600, Kelly D. Grills wrote:
> On Sun, Jan 04, 2009 at 03:33:19PM -0500, stan wrote:
> > 
> > OK, I did make some progress here. I figured out that I needed to change
> > the grant to:
> > 
> >  GRANT ALL ON ampache to 'ampache_user'@'localhost' IDENTIFIED BY 'xxxxx' ;
> > 
> > Then I entered this passwrd in the step 2 install page, and tried to write
> > the config file. I could not, but,as stated in the docs, it offered to ket
> > me download it. I did so, and put it in /usr/local/www/ampache/config. I
> > set the owner to www. Good so, far, but now when I try to proced to step 3,
> > I get:
> > 
> > Error: Config file detected, Ampache is already installed
> > 
> > So, I am guessing I should have somehow continued to set up this file
> > without putting it in place?
> 
> Well, I don't know every step you've taken, but this seems to have become
> much more difficult than it needs to be. All I've ever done is to install
> the ampache port and run through the web setup, no manually futzing with
> the database, etc.
> 
> At this point I would:
> 
> 1: deinstall the ampache port, manually rm /usr/local/www/ampache if required
> 2: drop the ampache database you've manually created
> 3: reinstall the ampache port
> 4: edit the default config file to quote those rss string values
>    (/usr/local/www/ampache/config/ampache.cfg.php.dist)
> 5: run through the web setup

Clearly I am still confused. :-(

I just duid as you sugested, and all went well untill I pushed the "Write
Config" button at Step 2. At this point I was offered teh option fo
downlaoding to the machine that I was running the web browser on this config
file. Since this is where I got hung up last. I stoped to ask what I am doing
wrong. If I download this file, and put it in the config directory, based
upon previous behavior the setup process will refuse to run, because the
config file exists.

What basic misunderstanding do I ahve here?


-- 
One of the main causes of the fall of the roman empire was that, lacking
zero, they had no way to indicate successful termination of their C
programs.



Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?20090105215108.GA17430>