Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Tue, 17 Nov 2009 17:24:56 +0000
From:      David Collins <davidcollins001@gmail.com>
To:        m.seaman@infracaninophile.co.uk, af.gourmet@videotron.ca
Cc:        freebsd-questions@freebsd.org
Subject:   Re: flashplugin
Message-ID:  <4b02dc68.eJdGkKbmyLCy24CC%davidcollins001@gmail.com>
In-Reply-To: <4AE40A00.3040607@infracaninophile.co.uk>
References:  <4AE3944A.4090602@videotron.ca> <4AE40A00.3040607@infracaninophile.co.uk>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help

I have periodically tested with getting flash working, and everytime I
try it fails and I go back to undoing everything I have done and
re-installing gnash. Gnash works but it does have a few niggles. 

I tried the following:

> This is what I did for a 7.2 box.  Note that there are compatibility
>
>      # pkg_info -orx linux > linux-stuff
>      # pkg_delete -rx linux
>
>      # cd /compat/linux
>      # find . -type f -ls
>      # rm -rf *
>
>      # sysctl compat.linux.osrelease=2.6.16
>
>      OVERRIDE_LINUX_BASE_PORT=       f10
>      OVERRIDE_LINUX_NONBASE_PORTS=   f10
>
>    to /etc/make.conf.
>
>      # portinstall www/nspluginwrapper
>      # nspluginwrapper -v -a -i
>
> * Finally, fire up Firefox and check that it has loaded the flash plugin by
>   typing 'about:plugins' into the URL bar.  Find a site with flash content[*],
>   and enjoy.

Everything installed easily and about:plugins has Shockwave Flash and
FutureSplash Player as enabled. But, when I go to youtube.com all I get a black
screen and the video doesn't load.

Does anyone have any ideas why flash isn't working?

David



Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?4b02dc68.eJdGkKbmyLCy24CC%davidcollins001>