Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Thu, 30 Apr 2020 15:32:31 -0700
From:      Mike Starr <starrtennis@gmail.com>
To:        freebsd-questions@freebsd.org
Subject:   Re: Problem with kde5
Message-ID:  <CABhTyc-6QL1KMm90SXhqb-aHRusfiR5FbBdCyfgoM+vHX+73dg@mail.gmail.com>
In-Reply-To: <20200430181559.000066b1@seibercom.net>
References:  <20200430181559.000066b1@seibercom.net>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
Hi Jerry. It sounds like you have things more or less under control, but I
would recommend the following:

1) Find the source/address of the sub your host which is unidentified ("")
2) Read up on QuickTime?

Mike

On Thu, Apr 30, 2020 at 3:17 PM Jerry <jerry@seibercom.net> wrote:

> FreeBSD 11.3-RELEASE-p8
>
> I am trying to get kde5 up and running. I have it running okay, I
> think; however, when I log out of it, the following message is repeated
> on the screen ad infinitum:
>
> **********************************************************************
> qt.qpa.xcb: could not connect to display :0 qt.qpa.plugin: Could not
> load the Qt platform plugin "xcb" in "" even though it was found. This
> application failed to start because no Qt platform plugin could be
> initialized. Reinstalling the application may fix this problem.
>
> Available platform plugins are: wayland-org.kde.kwin.qpa, bsdfb,
> minimal, offscreen, vnc, wayland-egl, wayland, wayland-xcomposite-egl,
> wayland-xcomposite-glx, xcb
>
> **********************************************************************
>
> I am not sure what is causing it or how to stop it.
>
> --
> Jerry
>



Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?CABhTyc-6QL1KMm90SXhqb-aHRusfiR5FbBdCyfgoM+vHX+73dg>