Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Fri, 18 May 2012 14:45:06 -0400
From:      James Ballantine <jwb@hera.homer.att.com>
To:        Warren Block <wblock@wonkity.com>
Cc:        freebsd-questions@freebsd.org
Subject:   Re: Mouse stopped working in X
Message-ID:  <072921B4-8F58-413E-9633-F40B1F16E7C9@hera.homer.att.com>
In-Reply-To: <alpine.BSF.2.00.1205180701380.65761@wonkity.com>
References:  <201205181149.q4IBndvU028665@hera.homer.att.com> <alpine.BSF.2.00.1205180701380.65761@wonkity.com>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
Warren,

I did as you suggested and I still have the same problem

Jim

On May 18, 2012, at 9:14 AM, Warren Block wrote:

> On Fri, 18 May 2012, J. W. Ballantine wrote:
>=20
>> Before the update of x11 on 4/21/2012, X was working fine, but now
>> when I startx, my usb and touchpad mouse are no longer found.  The
>> mouse works in terminal mode, and hald and dbus are started in
>> /etc/rc.conf.
>>=20
>> I rebuilt x11, but that had no effect, any ideas on what I might
>> do to get the mouse working again?
>=20
>> (EE) xf86OpenSerial: Cannot open device /dev/psm0
>> 	Device busy.
>> (EE) PS/2 Mouse: cannot open input device
>> (II) UnloadModule: "mouse"
>> (EE) PreInit returned NULL for "PS/2 Mouse"
>> (EE) config/hal: NewInputDeviceRequest failed (8)
>> (II) UnloadModule: "kbd"
>=20
> For a test, comment out the mouse InputDevice section and the entry in =
the ServerLayout section.  X doesn't need them.




Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?072921B4-8F58-413E-9633-F40B1F16E7C9>