Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Thu, 06 Dec 2018 07:35:16 -0700
From:      JD <jd1008@gmail.com>
To:        freebsd-questions@freebsd.org
Subject:   Re: Fresh Installation Of FreeBSD 11.2--Mate Not Working Properly
Message-ID:  <5C0933A4.9020609@gmail.com>
In-Reply-To: <CAP7QzkPxL0Cqa8hYKhtU9sC2=fhYmNeWp0VxMKq2NuUHsWAkpw@mail.gmail.com>
References:  <CAP7QzkMd5jZ-DRj+UC0r++fQPkzxW-_3d7jkEVFzWox6xfX_6A@mail.gmail.com> <CAP7QzkPeWsmUSvxUQpQKASnz5r1LJPR27f9t9t+jfDW_iweQzQ@mail.gmail.com> <20181202231414.bc873ae8.freebsd@edvax.de> <CAP7QzkM7Ma7Hn0ESrniGBTE6847FUPVwpHw79x4om3QMjHGxHg@mail.gmail.com> <3b1f0a32-175e-2535-ce70-ac8935cf85eb@yandex.com> <CAP7QzkNo=s=_QedKrFCjF0H5dHVu=Zq=j--xqBG6eO_qbbTkhA@mail.gmail.com> <20181203184153.b37810d9.freebsd@edvax.de> <CAP7QzkPNBSH0ND6XoU074NiNq6FhnUiePQBCSo_-Yu=6mT6xgQ@mail.gmail.com> <20181204183621.9358c17e.freebsd@edvax.de> <CAP7QzkN-0vXv0QZytfUE5f1N=DPBdh6-0_MnkgH6_Lay7iYq8g@mail.gmail.com> <20181204202918.64f6e9eb.freebsd@edvax.de> <CAP7QzkPxL0Cqa8hYKhtU9sC2=fhYmNeWp0VxMKq2NuUHsWAkpw@mail.gmail.com>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help


On 12/05/2018 09:06 PM, B J wrote:
> I've done some more tinkering and this is what I have so far:
>
> - I start with xterm when I run startx
>
> - the pull-down menus appear to work
>
> - I can change settings, such as the desktop background, through Control Center
>
> - the display still insists it's at 1280 x 1024 when it's supposed
> default to 1024 x 768, but I can change it with xrandr
>
> - at the suggestion of several sources, including what was on the URLs
> I sent, I added the following to /etc/fstab:
>
> proc  /proc  procfs  rw  0  0
>
> I'm not sure if that made any difference (I recall having to add
> something like that in earlier versions of FreeBSD/Gnome, but that
> didn't seem to be necessary for my other installations)
>
> - I'm able to run applications such as Firefox and VLC, but those were
> already installed and configured under Xfce
>
> - external drives, such as a USB stick, don't appear to mount

You need to install and enable autofs , which does the automounting.




Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?5C0933A4.9020609>