Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Thu, 15 Dec 2016 12:45:22 -0500
From:      Janos Dohanics <web@3dresearch.com>
To:        FreeBSD Questions <freebsd-questions@freebsd.org>
Subject:   Re: './ltmain.sh' not found
Message-ID:  <20161215124522.4b6d4c46225ded69e48a3269@3dresearch.com>
In-Reply-To: <20161215114039.f91198ed55e16a4cddd69843@3dresearch.com>
References:  <20161215114039.f91198ed55e16a4cddd69843@3dresearch.com>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
On Thu, 15 Dec 2016 11:40:39 -0500
Janos Dohanics <web@3dresearch.com> wrote:

> Hello List,
> 
> Trying to upgrade /usr/ports/devel/cmake on FreeBSD 9.3-STABLE #0
> r310026 amd64 and running into the error:
> 
> configure.ac:39: error: required file './ltmain.sh' not found
> 
> My auto ports are up to date:
> 
> autoconf-2.69_1             =  up-to-date with port 
> autoconf-wrapper-20131203   =  up-to-date with port 
> automake-1.15_1             =  up-to-date with port 
> automake-wrapper-20131203   =  up-to-date with port 
> 
> Also:
> 
> libltdl-2.4.6               =  up-to-date with port
> libtool-2.4.6               =  up-to-date with port
> 
> The build log is here:
> 
> http://wwwr.3dresearch.com/update_cmake-3.1.3.txt
> 
> Would you please advise?
> 
> -- 
> Janos Dohanics

It seems that copying /usr/local/share/libtool/build-aux/ltmain.sh
to /usr/ports/devel/libuv/work/libuv-1.10.1/ltmain.sh has resolved the
problem.

-- 
Janos Dohanics



Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?20161215124522.4b6d4c46225ded69e48a3269>