Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Tue, 26 Sep 2006 14:16:53 -0600
From:      =?ISO-8859-1?Q?C=E9sar_Amaya?= <csar@123.com.sv>
To:        Le Cocq Michel <lecocq@lipn.univ-paris13.fr>
Cc:        freebsd-questions@freebsd.org
Subject:   Re: system gets panic
Message-ID:  <45198AB5.9040507@123.com.sv>
In-Reply-To: <4518CA35.5010103@lipn.univ-paris13.fr>
References:  <451846E4.1080807@123.com.sv> <4518CA35.5010103@lipn.univ-paris13.fr>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
Le Cocq Michel wrote:
> the only thing i can say is for me if i had a such message with "inode"
> i should try in first a fsck.
>
> César Amaya a écrit :
>
>   
>> Hi list,
>>
>> I have a HP dx5150 SFF system with FreeBSD 6.1 Release running on it.
>> The system worked fine the first 4 weeks, after that, the server begun
>> to reboot while it was booting, and two or three times 5 minutes 
>> after booting. The error message said:
>>
>>    panic: softdep_setup_inomapdep: found inode
>>    ...
>>    rebooting after 15 segs.
>>
>> Do you know what´s going on here?
>> Thanks!
>> _______________________________________________
>> freebsd-questions@freebsd.org mailing list
>> http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
>> To unsubscribe, send any mail to
>> "freebsd-questions-unsubscribe@freebsd.org"
>>     
>
> _______________________________________________
> freebsd-questions@freebsd.org mailing list
> http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
> To unsubscribe, send any mail to "freebsd-questions-unsubscribe@freebsd.org"
>
>   
Actually, there was a problem with the disk partitions, they wasn´t 
properly unmounted. I did fsck -y to every partition and problem resolved.

Atte.



Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?45198AB5.9040507>