Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Fri, 6 Feb 2004 08:40:18 +0100
From:      "Piotr Zurawski" <P.Zurawski@crowley.pl>
To:        "Jerry" <bergman.jernej@siol.net>, <freebsd-questions@FreeBSD.org>
Subject:   Re: ipv6 gif0
Message-ID:  <00c801c3ec8a$561059e0$4edca8c0@nocs8>
References:  <000201c3ea61$a4f45870$0201a8c0@biohazard>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
Jerry,

It looks like you're having a kernel that does not support dynamic gifs.
Send us your kernel configuration and uname -a results.


----- Original Message ----- 
From: "Jerry" <bergman.jernej@siol.net>
To: <freebsd-questions@FreeBSD.org>
Sent: Tuesday, February 03, 2004 3:24 PM
Subject: ipv6 gif0


Hi!

I have a problem with setting up my IPv6 box. Scripts are ok, and gifs are
made but only one works.
The one I start first works and others dont, doesnt matter wich one is
first, but all other that follow link on the first one.
I allready had a box like this one, and everything worked perfectly (had 4
gifs with ipv6). When i reistalled (same version of freebsd, same pc) this
problem ocured.
The only thing that changed is that I used Cabel connection before (no extra
settings, just enterd IP), and now I use ADSL (PPPoE, NAT enabled). So maybe
this could be a problem ?
I'm kinda new to this system but I allready search for bugs/errors that I
could made and I didnt find anything. So now I'm writeing this email to you,
because I dont know how to fix this.
I thank you for you help/replay!

Lp, Jernej
_______________________________________________
freebsd-questions@freebsd.org mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
To unsubscribe, send any mail to "freebsd-questions-unsubscribe@freebsd.org"



Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?00c801c3ec8a$561059e0$4edca8c0>