Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Tue, 17 Jan 2012 15:50:35 -0500
From:      Jimmie James <jimmiejaz@gmail.com>
To:        Michael Johnson <ahze@freebsd.org>
Cc:        freebsd-questions@freebsd.org
Subject:   Re: Shared object "libxcb-aux.so.0" not found, required by "libxfsm-4.6.so.0" FreeBSD
Message-ID:  <4F15DF1B.8080907@gmail.com>
In-Reply-To: <CAJFgLvjfYGkMpECn-dzKhY3Qbf=_0ueOg+rWU7HDsiijQ=zA4g@mail.gmail.com>
References:  <4F15D45A.4090104@gmail.com> <CAJFgLvjfYGkMpECn-dzKhY3Qbf=_0ueOg+rWU7HDsiijQ=zA4g@mail.gmail.com>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
On 01/17/12 15:39, Michael Johnson wrote:
>>
>>
>> On Tue, Jan 17, 2012 at 3:04 PM, Jimmie James <jimmiejaz@gmail.com
>> <mailto:jimmiejaz@gmail.com>> wrote:
>>
>>     Even after following said instruction in UPDATING, libxcb-aux.so.0
>>     does not get installed by any of the XCB ports
>>
>> It was replaced with libxcb-util.so.0.

So it's the xfce4-wm port that's broken now, since it's still looking 
for the old libs.
When applications fail because they're looking for a library that's been 
removed, following UPDATING doesn't help.

gmake[3]: Entering directory 
`/usr/ports/x11-wm/xfce4-wm/work/xfwm4-4.8.3/settings-dialogs'
   CC     xfwm4_settings-xfwm4-settings.o
   CCLD   xfwm4-settings
   CC     xfwm4_tweaks_settings-tweaks-settings.o
   CCLD   xfwm4-tweaks-settings
   CC     xfwm4_workspace_settings-workspace-settings.o
   CCLD   xfwm4-workspace-settings
libtool: link: cannot find the library `/usr/local/lib/libxcb-aux.la' or 
unhandled argument `/usr/local/lib/libxcb-aux.la'



Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?4F15DF1B.8080907>