Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Sun, 5 Jul 2009 09:24:58 -0400
From:      Glen Barber <glen.j.barber@gmail.com>
To:        Atheer Elobadi <atheer.elobadi@gmail.com>
Cc:        freebsd-questions@freebsd.org
Subject:   Re: can't get atheros ar2413 to connect under freebsd 7.2
Message-ID:  <4ad871310907050624o4467dbf0n756c8c6b99b9d3eb@mail.gmail.com>
In-Reply-To: <9a537e0c0907031944h66e783fdsfccc832aa9e4fa80@mail.gmail.com>
References:  <9a537e0c0907031944h66e783fdsfccc832aa9e4fa80@mail.gmail.com>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
On Fri, Jul 3, 2009 at 10:44 PM, Atheer Elobadi<atheer.elobadi@gmail.com> w=
rote:
> hello,
> I've been trying to set my wireless card under Freebsd 7.2-RELEASE, but n=
o
> success (it worked fine on 7.0).. would appreciate some advice
>
>
> in /boot/loader.conf:
>
> if_ath_load=3D"YES"
> wlan_tkip_load=3D"YES"
> wlan_scan_ap_load=3D"YES"
> wlan_scan_sta_load=3D"YES"
>
>
> in: /etc/wpa_supplicant.conf:
>
> network=3D{
> =A0 =A0 ssid=3D"Myssid"
> =A0 =A0 key_mgmt=3DWPA-PSK
> =A0 =A0 psk=3D"MySharedPhrase"
> }
>
>
> and in /etc/rc.conf:
>
> ifconfig_ath0=3D"WPA DHCP"
>
>
> then i run =A0 =A0/etc/rc.d/netif start
> it gives up....
>

Is wpa_supplicant running?

> ** by the way.. ifconfig ath0 up scan =A0 =A0gives nothing.. =A0not even =
an error
> message.. what shall i do ??
>

What is the output from `ifconfig ath0' ?


--=20
Glen Barber



Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?4ad871310907050624o4467dbf0n756c8c6b99b9d3eb>