Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Sun, 24 Nov 1996 19:22:51 +0100
From:      Andreas Kohout <shanee@rabbit.augusta.de>
To:        questions@freebsd.org
Subject:   Re: Am I Missing Something?
Message-ID:  <m0vRjCd-000A0GC@rabbit.augusta.de>
In-Reply-To: <3294E418.5C4D@tiac.net>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help

Hello,


In article <3294E418.5C4D@tiac.net>,
	kbarker@tiac.net (Keith Barker) writes:
 
> My problem is that I'm trying to install XFree86 which came on the same
> CD-ROM as the FreeBSD os (2.1.5). Following the instructions in the book
> seems to have put all the files on the disk. However, after following
> all the steps to install the software, XFree86 will not start. I've
> followed the steps for an "automatic" installation, and I have also
> configured XFree86 manually by following the instructions in the book,
> with no results. Any suggestions?

how do you start X, with startx or xdm? Try startx >& ~/.X.out (csh) and 
look at X.out. Are there any errors?

Do you run xf86config and tried to run X -probeonly, errors?

-- 
Gruß, Andy
--------------------------------------------------------------------------
                  Der Mensch hat die Atombombe erfunden, 
              eine Maus würde niemals eine Mausefalle bauen!

shanee@rabbit.augusta.de                                     Zirbelnußtown
__________________________________________________________________________





Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?m0vRjCd-000A0GC>