Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Sun, 04 Feb 2001 07:58:55 -0500
From:      James Housley <jim@thehousleys.net>
To:        "Dean E. Weimer" <dweimer@ohiooffice.com>
Cc:        questions@FreeBSD.ORG
Subject:   Re: pppoe natd problems, certain web sites
Message-ID:  <3A7D520F.B2293FB1@thehousleys.net>
References:  <000001c08e2a$3d6d5580$f563180a@Happydays.DynDNS.Org>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
"Dean E. Weimer" wrote:
> 
> I have recently setup pppoe with southwestern bell DSL service.  I can get
> to almost every web site I have tried on my windows 2000 machine, except
> www.friendlyemail.com, and www.foxnews.com. but I can't figure out why.  I
> edited the registry to change the MTU setting, with no change in the
> results.  here is my ppp.conf section for this connection.
> 
Are you running 4-STABLE of Dec 18, 2000 or newer?  On Dec 18, 2000
tcpmss was added to ppp to fix problems similar to yours caused by
misconfigured routers.

Jim
-- 
/"\   ASCII Ribbon Campaign  .
\ / - NO HTML/RTF in e-mail  .
 X  - NO Word docs in e-mail .
/ \ -----------------------------------------------------------------
jeh@FreeBSD.org      http://www.FreeBSD.org     The Power to Serve
jim@TheHousleys.Net  http://www.TheHousleys.net
---------------------------------------------------------------------
"...there's no idea that's so good you can't 
    ruin it with a few well-placed idiots." 
    -- Charles Spickman


To Unsubscribe: send mail to majordomo@FreeBSD.org
with "unsubscribe freebsd-questions" in the body of the message




Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?3A7D520F.B2293FB1>