Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Sat, 15 Nov 2014 17:09:36 -0600
From:      Brian Wood <woodbrian77@gmail.com>
To:        FreeBSD Questions <freebsd-questions@freebsd.org>
Subject:   Re: Trouble installing on uefi machine
Message-ID:  <CABWFOjtyw0Djrs+Hwgq1Un2B7ZCNYDt+y3gPPG9105hLf4Ux9w@mail.gmail.com>
In-Reply-To: <CABWFOjuZ2z=QtEQ213daLjt9NqoF86Mbb=KnPeY=Yo-761NR9g@mail.gmail.com>
References:  <CABWFOjtF6jDeBd=wge4=sJk6r=4PCBjufPB2iCGWngRGXgqf1w@mail.gmail.com> <CABWFOjuZ2z=QtEQ213daLjt9NqoF86Mbb=KnPeY=Yo-761NR9g@mail.gmail.com>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
On Sun, Oct 12, 2014 at 4:22 PM, Brian Wood <woodbrian77@gmail.com> wrote:

> On Sat, Oct 4, 2014 at 2:27 PM, Brian Wood <woodbrian77@gmail.com> wrote:
>
>>
>> I've tried installing Beta3 and RC1
>>
>> FreeBSD-10.1-RC1-amd64-uefi-memstick.img
>>
>> on a machine, but in both cases it hangs.  The
>> last thing printed is:
>>
>> acpi0: <HPQOEM SLIC-CPC> on motherboard
>>
>>
>> It's an HP desktop with quad core I5 cpu.
>> What do you suggest?  Thanks.
>>
>>
> I've tried it now with FreeBSD-10.1-RC2-amd64-uefi-memstick.img
>
> and it hangs.  The last line is the same as above.
> The second to the last line is:
>
> module_register_init: MOD_LOAD (vesa, 0xffffffff80d92410, 0) error 19
>
> Is there any advice other than waiting for RC3?
>
>
>
I tried it now with FreeBSD-10.1-RELEASE-amd64-uefi-memstick.img
and it hangs like the previous versions I've tried.

-- 
Brian
Ebenezer Enterprises - In G-d we trust.
http://webEbenezer.net



Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?CABWFOjtyw0Djrs+Hwgq1Un2B7ZCNYDt+y3gPPG9105hLf4Ux9w>