Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Tue, 12 Sep 2017 16:28:49 +0000
From:      bugzilla-noreply@freebsd.org
To:        freebsd-ports-bugs@FreeBSD.org
Subject:   [Bug 222207] [cmake] net/ceph & net/ceph-devel: fails to build with boost 1.65
Message-ID:  <bug-222207-13-1ef3QqOtsU@https.bugs.freebsd.org/bugzilla/>
In-Reply-To: <bug-222207-13@https.bugs.freebsd.org/bugzilla/>
References:  <bug-222207-13@https.bugs.freebsd.org/bugzilla/>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
https://bugs.freebsd.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=3D222207

--- Comment #3 from Willem Jan Withagen <wjw@digiware.nl> ---
(In reply to Willem Jan Withagen from comment #2)

I looked further into this, but as far as I can see is Boost 1.64 the versi=
on
distributed in packages... So why does a build running 11.0-RELEASE try to
fetch 1.65??? For me this is highly unexpected, and the errors are exactly =
the
same as the ones I had when Boost went from 1.63 tot 1.64.
Upgrading Cmake then fixed that, but then Cmake needs to be at a revision t=
hat
actually includes the indicated patches. I guess that would hold for most t=
ools
actually using Boost and not specifying the path for the library manually in
the port.

I see that this blocks migration to Boost 1.65??
For which I very sorry.
Is there a way of fixing Cmake? Otherwise I have to start poking in the
Cmake-files in Ceph. Which is doable, but not absolutely needed.

--=20
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.=



Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?bug-222207-13-1ef3QqOtsU>