Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Tue, 15 May 2007 16:18:14 +0200
From:      =?ISO-8859-2?Q?Jaros=B3aw_Staniek?= <js@iidea.pl>
To:        Laurence Sanford <lauasanf@wilderness.homeip.net>
Cc:        Drew <cotharyus@gmail.com>, freebsd-questions@freebsd.org
Subject:   Re: STABLE + KEXI 1.1.2 (koffice 1.6.2) + KDE 3.5.6 = no sql?
Message-ID:  <4649C126.60709@iidea.pl>
In-Reply-To: <4648E58E.5010908@wilderness.homeip.net>
References:  <46465334.6020504@iidea.pl>		<46472046.8000705@wilderness.homeip.net>	<715841970705140552v7d6c5b6fgbee98cf256ad05e@mail.gmail.com>	<4648AD91.1000301@iidea.pl>	<4648ADB3.4010002@wilderness.homeip.net> <4648D04D.7000401@iidea.pl> <4648E58E.5010908@wilderness.homeip.net>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
Laurence Sanford said the following, On 2007-05-15 00:41:

> I see where this is going. Actually, in the original db that I created, 
> there is no conflict with "key" rather it appears to be start. However, 
> I can specify that and get (correct) output from the queries. It looks 
> like the problem is related specifically to using * in the select 
> statement. Kexi keeps dropping the *.

Found a solution, and published patch (agains KOffice 1.6.2):

http://kexi-project.org/wiki/wikiview/index.php?Kexi1.1.2_Patches

Please let me know if you're able to compile the code.

-- 
regards / pozdrawiam, Jaroslaw Staniek
  Sponsored by OpenOffice Polska (http://www.openoffice.com.pl/en) to work on
  Kexi & KOffice: http://www.kexi.pl/en, http://www.koffice.org
  KDE3 & KDE4 Libraries for MS Windows: http://kdelibs.com, http://www.kde.org



Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?4649C126.60709>