Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Thu, 18 Sep 2014 10:08:28 -0500
From:      "William A. Mahaffey III" <wam@hiwaay.net>
To:        "FreeBSD Questions !!!!" <freebsd-questions@freebsd.org>, FreeBSD X11 mailing list <freebsd-x11@freebsd.org>
Subject:   xf86 login problem ....
Message-ID:  <541AF56C.3040304@hiwaay.net>

Next in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help


.... The last 2 times I have pkg-upgraded, the X server (xf86-video-vesa 
for me) was upgraded. When I rebooted, I got an error trying to login 
under graphical login, resulting from a mismatch between the X server & 
various components (kbd & mouse drivers) .... When I manually reinstall 
all 3, all is well & I can graphically login (XFCE xfce-4.10_6, BTW) 
.... This is messy at best, if the graphical login barfs in the wrong 
way, I get a desktop w/ no kbd or mouse control, have to login from 
another machine & fix the problem .... *ick* .... Others have posted a 
similar problem on this list, that's how I found the sol'n (manually 
reinstall server & offending drivers) .... Could this be escalated as a 
problem that needs fixing :-) ? TIA ....


-- 

	William A. Mahaffey III

  ----------------------------------------------------------------------

	"The M1 Garand is without doubt the finest implement of war
	 ever devised by man."
                            -- Gen. George S. Patton Jr.




Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?541AF56C.3040304>