Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Sun, 1 Oct 2006 11:08:32 +0200
From:      Beni <beni@brinckman.info>
To:        freebsd-questions@freebsd.org
Subject:   portupgrading multimedia/x264 : patch failed to apply cleanly
Message-ID:  <200610011108.33162.beni@brinckman.info>

Next in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
Hello List,

When trying to portupgrade multimedia/x264 I get an error message : "patch 
failed to apply cleanly". I just ran a "portsnap fetch update", so my ports 
should be up to date. What is the remedy here ?

Thanks for any help.

Beni.

www# make reinstall
===>  Vulnerability check disabled, database not found
===>  Found saved configuration for x264-0.0.20060112_1
=> x264-snapshot-20060926-2245.tar.bz2 doesn't seem to exist 
in /usr/ports/distfiles/.
=> Attempting to fetch from 
http://downloads.videolan.org/pub/videolan/x264/snapshots/.
x264-snapshot-20060926-2245.tar.bz2           100% of  533 kB  351 kBps
===>  Extracting for x264-0.0.20060926_1
=> MD5 Checksum OK for x264-snapshot-20060926-2245.tar.bz2.
=> SHA256 Checksum OK for x264-snapshot-20060926-2245.tar.bz2.
===>  Patching for x264-0.0.20060926_1
===>  Applying FreeBSD patches for x264-0.0.20060926_1
1 out of 1 hunks failed--saving rejects to encoder/ratecontrol.c.rej
=> Patch patch-encoder_ratecontrol.c failed to apply cleanly.
=> Patch(es) patch-Makefile patch-configure applied cleanly.
*** Error code 1

Stop in /usr/ports/multimedia/x264.
*** Error code 1

Stop in /usr/ports/multimedia/x264.



Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?200610011108.33162.beni>