Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Fri, 06 Jun 1997 08:36:20 -0400 (EDT)
From:      Patrick Gardella <patrick@cre8tivegroup.com>
To:        Joshua Fielden <shag@concentric.net>
Cc:        freebsd-questions@FreeBSD.ORG
Subject:   RE: PPP problems.
Message-ID:  <XFMail.970606084742.patrick@cre8tivegroup.com>
In-Reply-To: <3397C412.AB9A87F9@concentric.net>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help

On 06-Jun-97 Joshua Fielden wrote:
>Well, I almost got my PPP to work... :-/ I can get -auto to work fine,
>dial, and even connect.... but then nothing happens. My ppp.log shows
>the last two line of any connection as 
>
>
>LCP: state change Initial --> closed
>LCP: state change Closed --> stopped
>
>
>	If I set openmode active, I get a chunk of what boils down to requests
>being sent from my machine, then it finally gives up. I have searched
>the archives for this problem, and see it has shown up before, but there
>never seems to be a resolution to any of the threads in the archives.
>They all seem to end up saying "talk to your ISP" but my ISP will not
>deal with anyone running any sort of U*ix system. Anyone got any ideas?
>I can use PPP fine in 95/NT/Dos, BTW, and under BSD, I can cu to my
>shell and telnet/PPP from there, so the hardware is fine and works. BTW,
>I am running 2.1.5-Release.
>-- 
>SCSI is *not* magic.  There are many technical
>reasons why it is occasionally nessicary to 
>sacrifice a small goat to your SCSI chain.
> --Joshua Fielden




Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?XFMail.970606084742.patrick>