Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Wed, 16 Jan 2008 13:46:17 -0800
From:      "Kurt Buff" <kurt.buff@gmail.com>
To:        questions@freebsd.org
Subject:   Re: Anyone out there using SSL-Explorer?
Message-ID:  <a9f4a3860801161346k60eaba79o62b865e34e73ee7c@mail.gmail.com>
In-Reply-To: <a9f4a3860801151900p6d7abd3egd47af9b47a071959@mail.gmail.com>
References:  <a9f4a3860801151900p6d7abd3egd47af9b47a071959@mail.gmail.com>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
On Jan 15, 2008 7:00 PM, Kurt Buff <kurt.buff@gmail.com> wrote:
> I've been trying to install it on a box I've thrown together (FreeBSD
> it-kbuff-fbsd1.mycompany.com 6.3-PRERELEASE FreeBSD 6.3-PRERELEASE #0)
> and have followed the directions as best I could in the following
> documents:
>
> /usr/src/sslexplorer/README (from the src install package at
> http://internap.dl.sourceforge.net/sourceforge/sslexplorer/sslexplorer-1.0.0_RC13-src.zip)
>
> http://n3ncy.com/UNIX/FreeBSD/SSLExplorer.htm (which seems not to be
> for the source install, and with which I had no luck)
>
> and
>
> http://3sp.com/kb/idx/21/088/article/How_do_I_install_the_source_code.html
> (the PDF they link to is so obscured by a huge DRAFT stamp that it's
> pretty much unusable.)
>
> I've installed Java and apache-ant, and execute '# ant install', which
> churns and produces lots of output - It's supposed to launch an
> install wizard, which I never see, then it finally states
>
>      install:
>           [java] Java Result: 1
>
>      BUILD SUCCESSFUL
>      Total time: 1 minute 10 seconds
>
> then I execute '# ant run', which produces lots of similar output, but
> then it exits with
>
>      console:
>           [echo]
>           [echo]
> Service wrapper not currently supported on this platform (FreeBSD), so
> falling back to
>           [echo]
> generic method. You will not have restart ability from the user
> interface and
>           [echo]
> beware of using CTRL+C, it may leave processes running
>           [echo]
>
>      console-using-java:
>           [java] Java Result: 1
>
>      BUILD SUCCESSFUL
>      Total time: 54 seconds
>
> and nothing is running that I would expect to see.
>
> If anyone on this list has experience with it, I'd appreciate a bit of advice.
>
> Thanks,
>
> Kurt


Per a private message (thanks, Peter) I learned that 'ant run' is
deprecated, and I should instead use 'ant start'.

This seems to have no effect, as the output is the same.

The README does talk about a wizard, which, after pondering all of
this overnight, seems to mean some GUI component that guides you
through setup. There is no window manager on this machine, and I don't
have X installed, except for what Java/Ant libraries were installed.

So, I'm still left with the questions above.

Any takers?

Kurt



Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?a9f4a3860801161346k60eaba79o62b865e34e73ee7c>