Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Mon, 15 Oct 2018 11:03:06 -0500
From:      Joshua Lokken <jrrlokken@gmail.com>
To:        freebsd-questions@freebsd.org
Subject:   Fwd: xorg.conf corruption?
Message-ID:  <CACwiNfzdVh=e66EF+hHPNVoeG6fAo5UcnA20oGkxgGqaWHkN-g@mail.gmail.com>
In-Reply-To: <CACwiNfwH7vAe8XtxAXHS1iKKA-tsP75Rs1-QFRPZ2TUfw1pt+A@mail.gmail.com>
References:  <CACwiNfwH7vAe8XtxAXHS1iKKA-tsP75Rs1-QFRPZ2TUfw1pt+A@mail.gmail.com>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
Hello all,

I did:

# rm -rf /usr/local/etc/X11
# pkg install -f xorg

and all is right again.


Joshua

---------- Forwarded message ---------
From: Joshua Lokken <jrrlokken@gmail.com>
Date: Mon, Oct 15, 2018 at 9:39 AM
Subject: xorg.conf corruption?
To: <freebsd-questions@freebsd.org>


Hello,

FreeBSD 11.2-stable on virtualbox

Booted the vm this morning, logged in as normal user, and issued
'startx'.  I am presented with this error:

Using config file: "/usr/local/etc/X11/xorg.conf.d"
Parse error on line 1 of section (null) in file
/usr/local/etc/X11/xorg.conf.d
"" is not a valid keyword in this section.

xorg.conf.d is an empty directory.

Not sure what would have gone wrong, X has been configured and
working properly on this VM for several weeks.  If I :

rm /usr/local/etc/X11/xorg.conf

then reconfigure Xorg and run (as root): Xorg -config /root/xorg.conf.new,
I get the black screen on pty9 and no errors.  Copy the new config to
/usr/local/etc/X11/xorg.conf, get the same error as before -- parse error
on /usr/local/etc/X11/xorg.conf.d/...

What may be going on?  Thanks in advance.


Joshua Lokken



Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?CACwiNfzdVh=e66EF+hHPNVoeG6fAo5UcnA20oGkxgGqaWHkN-g>