Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Wed, 4 Feb 2009 09:35:58 -0700 (MST)
From:      Warren Block <wblock@wonkity.com>
To:        Da Rock <rock_on_the_web@comcen.com.au>
Cc:        freebsd-questions@freebsd.org
Subject:   Re: Xlib:  extension "Generic Event Extension" missing on display ":0.0"
Message-ID:  <alpine.BSF.2.00.0902040929080.46629@wonkity.com>
In-Reply-To: <1233756631.66655.11.camel@laptop1.herveybayaustralia.com.au>
References:  <1233756631.66655.11.camel@laptop1.herveybayaustralia.com.au>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
On Thu, 5 Feb 2009, Da Rock wrote:

> Ok, I give up... wtf am I missing here? As per the Xorg upgrade disaster
> discussion, I commented that this error IS causing issues; namely
> mplayer, file-roller. After that I read nothing in reply.

The extension message is probably not the problem.  mplayer runs fine 
here; in fact, it's running as I type this, and two of the Generic Event 
Extension messages are visible before mplayer text output in the console 
window.

> I can now confirm this problem in several ways:
> 1) I just ran xine, mplayer, and file-roller and the error came up
> causing all programs bar file-roller to crash.
> 2) New install of 7.1 on a desktop has the same problem. Tested with
> xine and xine crashed.

Maybe video driver?  I'm using a radeon driver with EXA enabled.

-Warren Block * Rapid City, South Dakota USA



Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?alpine.BSF.2.00.0902040929080.46629>